За останні кілька років попит на перевезення істотно зріс. Насамперед це пов’язано з тим, що збільшилася кількість імпортованих та експортованих товарів. Саме тому більшість вантажоперевізників замість розширення автопарку ухвалюють рішення купити напівпричіп.

На сьогоднішній день напівпричіп купити на сайті виробника VARZ.UA безпосередньо вигідніше, ніж співпрацювати з дилерами або купувати з рук. Останній варіант купівлі причіпного пристрою дуже сумнівний з погляду економії та практичності. Вся справа в тому, що не кожен продавець розкаже реальну причину продажу та надасть інформацію про наявні поломки або дефекти.

З дилерами співпрацювати також не вигідно, оскільки такі компанії можуть завищувати ціну і не завжди надають сервісне обслуговування. Замовляючи техніку безпосередньо у виробника, ви отримаєте надійну, якісну та витривалу техніку, яка виготовлена за світовими стандартами якості із високоякісних європейських комплектуючих. Крім того, на напівпричепи виробник надає гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування у спеціалізованих центрах у різних регіонах країни.

Напівпричепи оснащені спеціальним шкворнем, що фіксується на сідельному тягачі. Ця особливість напівпричепа не тільки забезпечує надійне кріплення причіпного обладнання, але робить транспорт максимально маневреним. Також такий варіант кріплення напівпричепа дозволяє рівномірно розподілити вагу вантажу, що перевозиться, і зменшити навантаження на тягач.

Також, конструкція таких напівпричепів може бути як з легованої сталі, так і зі спеціально обробленого алюмінію. Останній варіант напівпричепів користується підвищеним попитом серед вантажоперевізників, оскільки сама конструкція має мінімальну вагу, а значить на причіпному пристрої можна перевозити вантажі більшої ваги та обсягу.

Вибираючи напівпричіп, такий вид додаткової техніки можна купити у вигляді бортової або термічної конструкції, зерновоз, цистерну, рулоновоз та лісовоз, тентовані системи, самоскиди тощо. Як бачите, асортимент напівпричепів великий, а значить, кожен вантажоперевізник зможе вибрати той варіант причіпного, який буде відповідати надалі поставленим завданням.