Не всі діти психологічно готові до початку навчання у приватній школі на Позняках. Так, вони можуть бути інтелектуально добре розвинені, але емоційна сфера ще потребує часу. Тому адаптація проходить не так швидко, як хотілося б.

Навчальні навантаження дуже складно даються маленьким дітям, тому вони починають вередувати і погано поводитися. Через це психологи рекомендують віддавати дитину до школи не раніше ніж 7 років. До цього часу психіка стане більш стійкою і малюкові буде цікавіше у приватній школі I-School (Осокорки).

Першокласники можуть контролювати свою увагу на певному предметі або питанні не більше 20-30 хвилин, тому бажано робити невеликі перерви та змінювати активність. Надалі це допоможе скоригувати поведінку дитини та зробить її більш дисциплінованою. Більшість дітей у цьому віці сором’язливі. Вони бояться підняти руку, навіть якщо знають відповідь на запитання. Щоб впоратися з цим, вчитель у приватній школі на Позняках має допомогти дитині відкритись, стати для неї другом. У такому разі і процес навчання піде легше, і малюкові буде цікавіше на заняттях.

Батьки мають сприяти розвитку впевненості у собі. В іншому випадку дитина буде боятися спілкуватися не тільки з учителем, а й з однолітками, стане замкненою і не зможе увійти до колективу.

Самоорганізованість першокласника також є досить складним і важливим питанням, оскільки воно може безпосередньо впливати на успішність дитини в приватних школах на Осокорках. Після школи він може хотіти пограти із друзями, подивитися мультики, але йому потрібно робити домашнє завдання. Батьки повинні пояснювати, чому краще зробити всі завдання, а потім відпочивати, а чи не навпаки. Зіткнувшись з різними труднощами у навчанні у малюка, не повинен пропадати інтерес до навчання, тому що повернути його буде дуже і дуже складно.