Щоб отримати від свого бізнесу максимальний прибуток, необхідно використовувати всі можливі сучасні рішення. Оскільки сфера нерухомості дуже конкурентна, досягти успіхів там можна лише завдяки швидкій, якісній та ефективній роботі співробітників.

З CRM для агентства нерухомості повсякденна робота стане більш простою та ефективною. Погодьтеся, адже саме в роботі – укладання успішної угоди, яка принесе прибуток і агентству та ріелтору.

Якими перевагами може похвалитися ефективна база даних для агентства нерухомості компанії Realtsoft? Перше, і найважливіше – автоматизація таких процесів як розсилка акційних пропозицій та нових рекламних акцій, додавання нових об’єктів на дошки оголошень тощо. Те, що раніше займало кілька годин роботи з CRM системою для нерухомості, займатиме лише кілька хвилин. Ріелтори ж зможуть цей час присвятити більш важливим завданням, наприклад, зустрічам із потенційними клієнтами.

CRM для нерухомості відмінно допомагає організувати роботу, і упорядкувати всю інформацію про клієнтів та об’єкти. Так, співробітники повинні правильно їх заповнювати та систематизувати дані, але це надалі принесе свої плоди. Нерідко критичні помилки співробітників призводять до зриву важливих угод, а програма для ріелторів дозволяє уникнути цього.

Окрім цього, керівники, які бажають розібратися через низькі конверсії з CRM для нерухомості, зроблять це набагато швидше. Програма для ріелторів покаже, на якому саме етапі спілкування з клієнтом відбувається зрив угоди, і наступного разу є можливість підкоригувати спілкування, не допустивши цього ще раз.

Програми для ріелторів загалом оптимізують роботу компанії, що дозволяє розвиватися і рости в цій ніші, заробляючи все більше і більше грошей.