Життя сучасної людини в умовах великого мегаполісу проходить в постійному русі і розвитку.

Для забезпечення комфортних умов існування люди прагнуть організувати порядок в житловому просторі. Реалізувати свої бажання можна в створенні дизайну інтер’єру заміського будинку або квартири. Людина хоче отримувати максимальне задоволення в створеній ним атмосфері затишку і гармонії.

Облаштування будинку в Києві не закінчується його купівлею або будівництвом, створенням стильного зовнішнього вигляду або красою ландшафтного дизайну. Важливо правильно організувати внутрішній світ житла. Оптимальним рішенням налагодження побуту в своєму будинку буде допомога кваліфікованих дизайнерів.

При створенні дизайну інтер’єрів враховується цікава концепція, яка відобразить або продовжить особливості будинку, підкреслить його архітектуру, стилістику, розміри, щоб він став втіленням творчих ідей господарів і став справжнім витвором мистецтва, з вираженим естетичним стилем і модними тенденціями.

Розробка дизайну інтер’єру в Києві будинку або котеджу здійснюється на основі переваг мешканців з використанням класичного набору будівельних матеріалів, з урахуванням геометрії конструкцій, архітектури та стилю котеджу або квартири.

Дизайн квартири або котеджу з професійної точки зору — це індивідуальний проект, який враховує побажання клієнтів, застосування концепцій, відповідних актуальним вимогам сучасного дизайну, визначення стилю внутрішнього простору відповідно до умов проживання. Завдання фахівця, провести грамотний підбір колірних композицій, деталей, робочих елементів, предметів меблів і аксесуарів для створення функціональної і комфортною обстановки.
Звернення за допомогою фахівців буде незаперечною перевагою, тому що вони користуються знаннями з області архітектури і будівництва, мають хорошу теоретичну підготовку по створенню стилю, використовують творчий підхід і ексклюзивні рішення поставлених завдань, враховується форма і площа приміщень для раціонального використання кожного квадратного метра.

Створення проекту «під ключ» вимагає злагодженої роботи фахівців і фінансових витрат. Для реалізації планів, необхідно чітко розрахувати бюджет на послуги дизайнерів, будівельні та оздоблювальні матеріали, роботу майстрів, установку меблів і побутової техніки, які будуть основою інтер’єру приміщення.

Замовлення послуг по дизайну інтер’єрів в Києві від компаній Domatti з наявністю професійних проектувальників, дизайнерів та інженерів наші клієнти отримують список переваг:

● створення красивих, комфортних і функціональних інтер’єрів;
● проведення консультацій, вирішення практичних і організаційних питань;
● грамотний розподіл виділених коштів для ремонту;
● наявність власної команди з ремонту і обробки приміщень;
● якісне проведення оздоблювальних, будівельних робіт, монтажу меблевих конструкцій;
● організація контролю на кожному етапі створення дизайнерського проекту;
● вигідні умови договору;
● встановлена ​​стандартна ринкова ціна на виконання всіх видів робіт.

Замовити дизайн квартир і котеджів в Києві на сайті провідного розробника проектів «під ключ». Тут ви знайдете фотографії наших робіт, познайомитеся з прайсом, зможете розрахувати приблизну вартість наших послуг і замовити дизайн. Менеджер передзвонить вам для уточнення деталей замовлення. Фахівці виїжджають за адресою, вивчають стилістику приміщень, проводять заміри та розрахунки, розробляють комп’ютерний макет майбутньої переробки. Після узгодження з клієнтів, підписується договір на проведення ремонтно-оздоблювальних робіт з визначенням остаточної вартості і строків реалізації проекту. Ми раді створювати цікаві проекти і брати участь в створенні благоустрою житла клієнта.