Крім правильного вибору калоприймачів Конватек, ціна яких доступна, особливий акцент слід приділити засобам, призначеним для догляду за дермою навколо стоми.

Обслуговування стоми може бути різним залежно від типу стоми. Стомованим пацієнтам, крім калоприймачів Convatec, необхідно купити на сайті Mystoma.com.ua використовувати такі продукти для догляду за шкірою навколо стоми:

• паста для стоми;

• ущільнювальні кільця/напівкільця;

• спрей для видалення клею;

• серветки для дезінфекції шкіри навколо стоми,

• серветки із захисним засобом для догляду за шкірою навколо стоми.

Якщо вам потрібна допомога в тому, як правильно міняти калоприймачі Конватек відгуки про які ви можете дізнатися у інших стомованих пацієнтів, або ви сумніваєтеся в тому, як доглядати за шкірою навколо стоми, порадьтеся зі своїм лікарем.

Стома зазвичай є тимчасовим рішенням (тимчасова стома), яке оформляється після операції на кишечнику. Однак бувають ситуації, коли пацієнту доводиться використовувати калоприймачі Конватек купити які можна оптом, і жити зі стомою все життя. Незалежно від того, чи буде стома видалена через якийсь час або залишиться назавжди, необхідно дотримуватися так званої стоми-дієти і купити калоприймач Convatec із запасом.

У перші дні після операції дієта для стоми найсуворіша. Спочатку хворому призначають рідку, напіврідку дієту. Потім поступово переходьте до збагачення раціону твердою їжею. Наскільки швидко відбуватиметься цей процес, залежить від індивідуальної реакції. Нові продукти слід вводити поступово невеликими порціями. Це полегшує спостереження за тілом і дозволяє швидко реагувати у разі неприємних нездужань.