Все прекрасне насправді дуже просте. Санвузол — це місце, яке нелегко зробити естетичним.

Але для сучасних дизайнерів нічого немає неможливого. Вони придумали чудовий спосіб розмежувати простір за допомогою простих і легких конструкцій. Туалетні перегородки компанії Nomex роблять це місце не тільки комфортним для відвідувачів, але і приємним для погляду. Для виготовлення цих конструкцій використовують якісні матеріали, які здатні забезпечити гігієну туалетів, простоту і комфорт використання.

Конструкції туалетних перегородок можна створити в різних варіантах. Все залежить від дизайну. Глухі перегородки, перегородки з дверима або комбіновані вироби дозволяють дизайнерам реалізувати найсміливіші проекти.

Сантехнічні перегородки мають високий рівень надійності і витримують вплив вологи, використання миючих засобів, не втрачаючи при цьому зовнішнього вигляду. До незаперечних плюсів сантехнічних перегородок можна віднести їх екологічність. Вони привносять естетику в інтер’єр санвузла, роблять його більш стильним. До того ж їх легко монтувати, а служать вони довго. Цегляні стіни, які використовувалися для цієї мети раніше сьогодні повністю замінюють легкі і надійні сантехнічні перегородки. У наші дні вже стало звичайним використання туалетних перегородок в школах і закладах громадського харчування. Вже давно їх використовують в торгових центрах, лікарнях і багатьох інших місцях.