прокат каяка на березі річки

Незважаючи на те, що каякінг (Бельгія) (kajakken belgie) відноситься до найпопулярнішого і найбезпечнішого виду активного відпочинку, туристам потрібно пам’ятати про основні правила.

Щоб вирушити у світ цікавої та захоплюючої подорожі можна недорого орендувати каяк. Плюс у тому, що прокат каяків (kajak huren) можливий не лише у стаціонарному пункті, а й на сайті компанії Kano.be. Якщо зацікавило катання на байдарках, пам’ятайте, що навіть для простої водної прогулянки завжди потрібно одягати жилет. Особливо це стосується новачків.

Каякінг Реті (kajakken retie) може бути непередбачуваним і бурхлива течія може внести корективи в плани туриста. При перекиданні човна можна просто запанікувати, зачепитися за гілки або коріння дерев, вдаритися об каміння. Саме тому варто думати про безпеку. Жилет та шолом – найголовніші елементи для каякерів будь-якого віку. Крім цього, є низка додаткових порад щодо безпеки у каякінгу.

Вибираючи каяк Херенталс (kajak herentals) або інший вид човна, можна побачити, що такий транспорт завжди виготовляють у яскравих відтінках. Це потрібно для того, щоб у небезпечній ситуації вас було видно здалеку. Не зайвим буде одягнути на себе і яскравий одяг зі світловідбивачами. Це дозволить побачити вас у тумані чи у темряві.

сплав по річці тиристів на каяках в Бельгії

Вирушаючи на каякінг у Бельгії (kajakken in belgie), заздалегідь продумайте маршрут. Після вибору траси, повідомте про свої плани друзям чи родичам. новачкам у каякінгу рекомендується вирушати в подорож разом із досвідченими каякерами, які підстрахують у скрутну хвилину. При виборі траси будь чесними перед собою, оскільки такий вид відпочинку потребує певного рівня підготовки.