Багато компаній-забудовників газоблок є універсальним матеріалом.

З його допомогою вдається успішно виконати поставлене завдання. З газоблоку зводять як багатоквартирні будинки, так і заміські котеджі на 2 поверхи.

Ціна будинку з газобетону під ключ є вигідною для більшості замовників, оскільки з цим мало хто здатний посперечатися.

Технологія досить примітивна, тому в інтернеті можна без проблем ознайомитись із послідовністю виконання робіт. Для цього навіть необов’язково читати, адже багато користувачів роблять відеоролики у Youtube. Завдяки великим розмірам та легкій вазі газоблок значно скорочує терміни будівництва та витрати на оплату послуг. Купуючи проект будинку під ключ, газобетон вибирає більшу половину клієнтів.

Під час будівництва необхідно лише чітко дотримуватися технології, тому краще звертатися за послугами до будівельної організації. Вони створюють проект будинку чи пропонують вибрати серед уже готових. Ціна будинку з газобетону під ключ хвилює багатьох, але як тільки ми дізнаємося, що матеріал дозволяє значно заощадити на витратах, то відразу перестаємо турбуватися.

На думку забудовника, використання газобетону допомагає зменшити навантаження на основу будівлі. Крім того, є можливість заощадити на розчині кладки, так як при кладці шви виходять досить тонкими. Будинок із газобетону під ключ вигідно будувати, тому що матеріал має високе значення міцності при стисканні. Це дозволяє зводити безкаркасні будинки, що за висотою не перевищують 14 м.

На думку власників вартість будинку з газобетону в наш час відчутно дешевша порівняно з цеглою або деревом. Крім того, при роботах значно скорочуються трудомісткість процесу. За терміном служби «плюс» знову на користь будинку з газоблоку, ціна якого нижча за цеглу.